Welke stijl past bij jou?

Bij het kiezen van tegels en inrichting voor uw keuken, badkamer, toilet of woonkamer gaat u liever niet over één nacht ijs. Welke tegel of sfeer u kiest is sterk afhankelijk van uw leefstijl, het type huis waarin u woont en uw voorkeur voor bepaalde meubels. Kortom: in welke sfeer voelt u zich helemaal thuis? Daarbij kunt u ook nog onderscheid maken tussen verschillende ruimtes in uw woning. Wellicht wilt u uw badkamer vooral rustig houden en mag de keuken juist een blikvanger zijn. Bij welke stijl(en) uw hart ook ligt, in de uitgebreide collectie van Procasa vindt u altijd wand- en vloertegels die perfect aansluiten bij de stijl die u wilt creëren. Wij helpen u graag op weg met onze selecties op stijl.
  • Industrial: Helemaal van nu is een rauwe look met vintage tint. In deze stijl laten elementen van baksteen, beton en metaal zich perfect met elkaar combineren. Accenten zoals oude industriële lampen geven het interieur een robuuste uitstraling.
  • Urban: Ook deze stijl heeft een stedelijk en industrieel karakter. In deze look laten stoere meubels en vintage accessoires zich naadloos combineren met een groene, natuurlijke touch.
  • Botanic: In deze stijl vormt groen het uitgangspunt en creëert u met grote planten, ‘groene’ prints en natuurlijke materialen als hout en rotan een lichte, naturel uitstraling.
  • Functional: Deze collectie combineert praktisch gemak met stijl en sfeer. Dit maakt deze tegelcollectie bij uitstek geschikt voor verblijfs- en gebruiksruimtes zoals garage, bijkeuken, studio of atelier.
  • Natural: Deze selectie biedt de perfecte basis voor een landelijk en warm interieur met natuurlijke elementen.
  • Design: De ideale collectie voor wie van strakke lijnen, licht en luxe houdt. Deze tegels sluiten aan bij een tijdloos ontwerp in klassieke tinten, maar ook een twist in de vorm van felgekleurde accenten is mogelijk.
  • Nordic: Deze stijl combineert de rust en ruimte van Scandinavisch wonen met natuurlijke materialen, lichte kleuren en warme tinten.
  • Modern: Voor wie van een open karakter, rust en overzicht houdt. Deze collectie gaat perfect samen met meubels op slanke frames, een warme sfeer, natuurlijke tinten en frisse kleuren.
Wilt u meer weten over onze selecties op stijl? Vraag dan de brochure aan en gebruik de thema’s als leidraad of als inspiratie voor een geheel eigen look.