Procasa staat voor een uitgebreid assortiment hedendaagse, modieuze en betaalbare wand- en vloertegels. Kenmerkend voor onze collectie is de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Een groot deel van onze collectie is te bezichtigen op meer dan veertig locaties. Daarnaast ontzorgen we particulieren en aannemers op het gebied van montage van keuken, badkamer en toilet.

Procasa: een initiatief van BMN Bouwmaterialen

Procasa is een eigen label van BNM Bouwmaterialen; een gerenommeerde partij op het gebied van bouwmaterialen in brede zin. BNM Bouwmaterialen biedt scherp geprijsde kwaliteitsproducten van diverse aanbieders en eigen merken.

Procasa Basics Compleet

Financieringsmogelijkheden voor meer- en minderwerk en renovatie zijn de afgelopen jaren steeds verder beperkt. Bovendien namen de afgelopen jaren de spaartegoeden van veel woningbezitters en kopers af. Daarnaast is er in toenemende mate een behoefte voor personalisatie en kant-en-klare service onder consumenten: een zogenaamde turn key oplevering van de woning. Deze signalen vanuit de markt vormden in 2013 de achtergrond van de ontwikkeling van ons unieke concept Procasa Compleet. Dit concept biedt een complete keuken, toilet en badkamer, inclusief tegels en arbeid, voor slechts €5.500,-, €10.000,- of €15.000,- exclusief btw. Ook aannemers kunnen gebruikmaken van deze dienstverlening. De klant en/of afnemer wordt met dit concept volledig ontzorgd. De koper is hiermee verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige keuken en sanitair dat aan alle hedendaagse eisen voldoet.