Wandtegels

Procasa heeft een grote en diverse selectie wandtegels in het assortiment. De grote variƫteit geeft u een unieke mate van keuzevrijheid. De vele kleuren, formaten en sferen maken dat er voor iedere woonstijl een geschikte tegel is.

De voordelen van keramische wandtegels

Wandtegels hebben veel voordelen als wandbekleding. In ruimtes die intensief worden gebruikt, zoals het toilet, de badkamer en de keuken, zijn wandtegels onmisbaar. Wandtegels zijn waterdicht en eenvoudig te reinigen met reguliere schoonmaakmiddelen, en daardoor zeer hygiƫnisch in ruimtes die snel vuil worden bij dagelijks gebruik. De keramische wandtegels van Procasa onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. Porcellanato-tegels zijn keihard, door en door gekleurd, niet poreus en zelfs vorstbestendig. Dit garandeert u jaren van zorgeloos woonplezier en gebruiksgemak.

Verschillende kleuren en afmetingen

Het Procasa-assortiment biedt u een scala aan wandtegels in allerlei kleuren, stijlen en afmetingen. Neutrale kleuren zoals wit en gebroken wit zijn nog altijd zeer populaire: juist in een kleine ruimte met relatief weinig daglicht brengen lichte tegels een ruimtelijk effect teweeg. De afgelopen jaren zijn ook tegels in grijstinten steeds populairder geworden. Actuele trends zoals een beton- en natuursteenlook of houttegels zijn uiteraard ook vertegenwoordigd in het aanbod. Deze tegels zijn nauwelijks van echt te onderscheiden, maar bezitten wel alle prettige eigenschappen die Porcellanato-kwaliteit met zich meebrengt.

Laat u inspireren

Bekijk hier een selectie van ons aanbod of vraag de uitgebreide brochure bij ons aan. In de brochure ziet u in een oogopslag een selectie wandtegels in combinatie met vloertegels in een bepaalde stijl. U kunt natuurlijk ook zelf een unieke combinatie samenstellen uit het volledige aanbod. Wilt u liever eerst de tegels ervaren? Of twijfelt u over de combinatie van wand- en vloertegels? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms. Onze medewerkers laten u graag de mogelijkheden zien en kunnen u adviseren bij de keuze voor de juiste wandtegel.